Muoti katastrofi: Pukeutuminen villi sää

Pusero tai toppi? Farkut tai mekko? Vaikka kevät on virallisesti alkanut, sää on vielä alati muuttuvassa ja monet opiskelijat kohtaavat saman ongelman: miten pukeutua kylmän aamuisin ja lämmin iltapäivisin.hääpuku
Jotta tuntea mukava ja paahteinen vuonna 40 º aamuna sää vielä mukava lämpötila nousee iltapäivällä, kerrospukeutuminen on tärkeää.
Esimerkiksi aloittavat hihaton alas paita ja farkut. Sitten heittää valon villatakki ja lopuksi takki pitää lämpimänä.
“Olen pukeutunut kuviollinen peplum paita ja cashmere pusero päälle farkut koska vaikka otat pois kerros, voit silti olla täydellinen porukka,” Julia Wang (10) sanoi.
Samoin, Molly Wolfe (12) pukeutuu samalla tavalla.
“Pidän yllään hihaton paita alla pusero tai villatakki, jotta voin ottaa pois kerros iltapäivällä tai lämpimässä luokkahuoneissa”, hän sanoi. “Olen myös ranneke minun farkut jos minun täytyy.”
Toisaalta niille, jotka haluavat karata rento kukka leningit, lisää pari sukkahousuja alla ja laittaa denim takki jäädä viihtyisä. juhlamekot
Vielä tunne vähän kylmä aamulla? Nakata kierretty neuloa Head Wrap tai ääretön huivi varustautua!
Kun valitset kengät, se on helppo kallistua kohti mukava Uggs, mutta iltapäivällä, saappaat johtaa kuumuudelle ja tukkoisuutta. Sen sijaan valita pari asuntoja tai jotkut kevyet lenkkarit.
Vastaavasti pojat voivat myös käyttää kerrostustekniikka. Kun poiminta kauluspaita, lisää ohut villapaita päälle ja alkuun se pois paita tai kevyt tuulitakki.
“Rakastan yllään farkut koska ne ovat mukavat, mutta ne eivät ole lämpimät housut. Kuitenkin yksi on kärsiä muotia! Olen myös käyttää minun poolopaita Harker, North Face villapaita ja takki, “Jeffrey Hsu (10) sanoi.
Lisäksi yrität tallentaa hupullinen takki koulussa jos kolea tuuli ajautuu mukaan tai sade tekee odottamattoman ulkonäkö. Jos aurinko tulee ulos myöhemmin, ota pois, että ylimääräinen kerros ja laita se kaappi.
Vaikka talvi on ohi, voit silti vilustua, joten varmista pysyä lämpimänä pukeutumalla asianmukaisesti sää.

Advertisements

About jasonbeny

I am a good guy even I cant express myself exactly!! I now have my own store to do nfl jerseys wholesale, this is my new begining, hope ererything will be good. nfl cheap jerseys
This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s